Betere winstcijfers dankzij goede artikelbeveiliging kleding

Er kan gerust gesteld worden dat iedere winkel waar kleding verkocht wordt last heeft van diefstal. De dieven komen voort uit alle lagen van de bevolking en waar het voor de één noodzaak lijkt, gaat het bij anderen puur om de spanning. Het maakt voor u als ondernemer eigenlijk niets uit: u werkt keihard voor uw inkomen en daar moet ieder ander vanaf blijven! Het is soms moeilijk om exact inzicht te krijgen in uw winstderving door winkeldiefstal, maar het is zeker dat een investering in goede ‘artikelbeveiliging kleding’ zichzelf terugverdient!

Professionele artikelbeveiliging voor kleding

Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit beveiliging voor bedrijven in verschillende branches, maar verkopen ook specifieke producten voor artikelbeveiliging binnen de kledingbranche. KWBS is officieel partner van Checkpoint Systems, de wereldleider op het gebied van artikelbeveiliging-systemen. Zowel kleine winkels als grote winkelketens kiezen voor Checkpoint Systems, ook voor de artikelbeveiliging van kleding. Naast de bekende systemen als RFID, EAS en hardtags in combinatie met beveiligingspoortjes zijn er nog meer handige producten specifiek voor de kledingbranche, zoals bijvoorbeeld de ApparelGuard, waarmee diefstal in pashokjes wordt voorkomen.

Een investering die u snel terugverdient en hogere bedrijfsresultaten oplevert

De investering in hoogwaardige artikelbeveiliging van kleding verdient zichzelf zonder meer terug, tenzij er bij u nooit wat gestolen wordt. Helaas is dat een utopie, de kledingbranche is nou eenmaal een gewild doelwit van winkeldieven. Nadat u uw investering hebt terugverdiend, gaat u merken dat er meer onder de streep over gaat blijven! Het is overigens ook mogelijk om onze systemen te leasen, waardoor u dus geen grote investering in een keer hoeft te doen. Het maandelijkse leasebedrag is ook aftrekbaar van de belasting.

Beschikt u nog niet over gedegen artikelbeveiliging kleding?

Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina, wij horen graag van u!