Het AD van 9 oktober 2017 - Bewakingscamera vaak waardeloos

Bijna de helft van de winkeliers maakt camerabeelden waarop criminelen, zoals overvallers, niet te herkennen zijn. Politie en justitie slaan alarm: ondernemers moeten hun apparatuur in orde maken, zodat de pakkans omhoog kan.

Camerabeveiliging op maat bij u geïnstalleerd

KWBS plaatst camerabeveiligingssystemen in winkels. De CCTV systemen die wij plaatsen onderscheiden zich van de vele goedkope onbruikbare systemen die in omloop zijn op het gebied van beeldkwaliteit en betrouwbaarheid. Wist u dat dergelijke goedkope camerasystemen vaak weggegooid geld blijken te zijn op het moment dat het erop aankomt? Wellicht heeft u de beelden wel eens gezien van opsporingsprogramma’s op televisie, waarbij daders niet te herkennen zijn vanwege de slechte beeldkwaliteit. Dat zal niet gebeuren met camerabeveiliging van KWBS. Zonde toch, als u investeert in een systeem waarvan de beelden uiteindelijk niet bruikbaar zijn op het moment als u ze echt nodig heeft. Onze CCTV systemen bestaan altijd uit hoogwaardige componenten en worden vakkundig geplaatst. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijk kwaliteitsbeelden, en zeer belangrijk: vanuit de meest rendabele hoeken gefilmd! Goede camerabeveiliging geeft u rust en een veilig gevoel, ook voor uw personeel. Wij bieden voor iedere situatie het juiste CCTV camerasysteem aan, inclusief vakbekwame installatie.

Beveilig uw winkel met een goed werkend CCTV camerasysteem waarvan de beelden makkelijk zijn terug te vinden en altijd scherp en helder zijn!

Winkeldiefstal opsporen

Een goed CCTV systeem biedt veiligheid en gemak

CCTV staat voor ‘Closed Circuit Television’. Wat betekent dat het een gesloten camerabeveiliging systeem is, wat niet van buitenaf te beïnvloeden is. U kunt met de juiste inlog gegevens echter zelf wél inloggen en op afstand uw camera’s bekijken en zelfs bedienen. Alle beelden worden opgeslagen en zijn gemakkelijk later terug te vinden, wanneer de situatie daarom vraagt. Soms wordt het pas later duidelijk wanneer er iets is ontvreemd of vernield. Dan is het belangrijk dat u met gemak de beelden kunt doornemen tot zelfs ver mogelijk terug in de tijd. Het is wel van belang dat uw CCTV system op professionele wijze is geïnstalleerd. Wij maken een plan voor uw specifieke situatie waarbij geen enkel plekje over het hoofd wordt gezien. Toch proberen wij altijd met zo min mogelijk camera’s te werken, om voor u de kosten te drukken en het systeem overzichtelijk te houden. Dit kan mede omdat wij alleen met camera’s werken met een hoge resolutie en goede opbrengst bij weinig licht.

Camera’s afgestemd voor in de winkel

Heeft u behoefte aan kwalitatief hoogwaardige camerabeveiliging?

Wij adviseren u graag welke CCTV camerabeveiliging het beste in uw winkel past.  Wij zijn leverancier van verschillende merken en kiezen altijd de het beste systeem voor iedere specifieke situatie.

Voor direct advies kunt u bellen naar tel. 035-8888672 of  via “vraag informatie aan”.

 

Vraag informatie aan

Boxed
Wide

Main Background

Color Scheme