Laat u uw kaas van het brood eten?

Wanneer u een bedrijf runt, wilt u niet bezig zijn met randverschijnselen zoals winkeldiefstal of inbraak. Helaas is het voor veel ondernemers toch een kopzorg, waar ze niet zomaar vanaf komen. Praktisch alle bedrijven hebben last van criminaliteit, hoe gaat u daarmee om? U laat toch zeker niet door criminelen de kaas van het brood eten?

Uw bedrijf beschermen met goede camerabeveiliging

Wanneer uw bedrijf een makkelijk doelwit voor criminelen lijkt, is de kans ook groot dat zij zullen toeslaan. Beveiligingscamera’s hebben een afschrikwekkende werking.  Criminelen die een werkend camerabeveiliging bij uw bedrijf zien, weten dat ze in beeld zijn en zullen minder snel geneigd zijn om toe te slaan. Mochten zij toch een poging wagen en u beschikt over goede kwaliteit beelden, dan is het fijn om te weten dat zij kunnen worden opgespoord. Keer op keer blijkt echter dat camerabeveiliging bij erg veel bedrijven van slechte kwaliteit is. De politie kan niets met de beelden en de criminelen komen er mee weg.

KWBS levert de beste camerabeveiliging voor uw bedrijf

Wij van KWBS zijn jarenlang erkend leverancier van hoge kwaliteit beveiligingscamerasystemen. Wij plaatsen alleen camera’s met perfecte beeldkwaliteit en wij maken een strategisch plan voor de opstelling van de camera’s. De meeste systemen zijn stand-alone en werken dus zonder bijkomende computer. Hierdoor zijn de systemen zeer stabiel en betrouwbaar. De modernste technieken worden toegepast, waardoor u niet alleen op de locatie zelf de beelden kunt bekijken maar ook op uw smartphone, (thuis-) computer of tablet. Tevens kunnen de systemen alarmmeldingen doorgeven wanneer de camera’s verdachte bewegingen waarnemen.

Vaak plaatsen wij nieuwe systemen bij startende bedrijven, of bestaande bedrijven die pas later kiezen voor camerabeveiliging. Maar ook komt het steeds vaker voor dat wij worden gevraagd om de bestaande camerabeveiliging van een bedrijf volledig te vernieuwen, omdat het systeem niet afdoende werkt. Voor winkels bieden wij overigens een nog breder pakket van beveiligingsmaatregelen.

Heeft u interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u informeren via telefoon of e-mail, maar uiteraard komen wij ook graag bij u langs. Dan is het mogelijk om meteen uw situatie te beoordelen en met die gegevens een op maat gemaakte offerte te sturen. Graag tot ziens!

U kunt ons rechtstreeks contacteren via de  Contactpagina of via onderstaand contactformulier:

Contact
First
Last