Verhuur van winkel-detectiepoortjes

Detectiepoortjes huren, ideaal voor pop-up stores

In het huidige winkellandschap komen pop-up stores en andere tijdelijke winkels steeds vaker voor. Ondernemers willen soms eerst een bepaald concept uitproberen, voordat besloten wordt om zich voor langere tijd te vestigen. Of er wordt bewust gekozen om een bepaalde winkel voor bepaalde tijd te openen. In deze gevallen wordt vaak gebruik gemaakt van tijdelijke contracten op het gebied bedrijfspand en inventaris.

Tijdelijk detectiepoortjes huren

Ook op het gebied van winkelbeveiliging en artikelbeveiliging is het mogelijk om op tijdelijke basis,  apparatuur te (laten) plaatsen. Denk hierbij voornamelijk aan de verhuur van hoogwaardige detectiepoortjes. Wij hebben meerdere tijdelijk verhuurbare systemen in ons assortiment. Bij voorkeur worden deze systemen door ons bij u geplaatst, maar indien u beschikt over de kennis kunt u er ook voor kiezen om dit zelf te doen.

Interesse in het huren van detectiepoorten?

Mogelijk is voor een bepaalde periode detectiepoortjes huren ook voor uw onderneming interessant. . Wij verhuren voor verschillende situaties systemen, op deze manier hoeft u geen grote investering te doen en kunt u het huurbedrag direct aftrekken van de belasting. Uiteraard krijgt u ook op een gehuurd systeem dezelfde service als op een nieuw systeem. Zo beschikt u gegarandeerd over een goed werkend anti-diefstal systeem, voor een vast bedrag per maand!

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van detectiepoortjes huren?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Detectiepoortjes