Alles Telt! Meten is Weten!

Voor een optimale efficiëntie is het van het grootste belang om te weten hoeveel mensen er feitelijk een winkelfiliaal betreden en hoeveel er daarvan ook echt iets kopen. Waarom is de omzet van het ene filiaal bijvoorbeeld laag, terwijl er veel meer mensen komen dan in een ander vergelijkbaar filiaal? ...Tijd voor actie.

Verhoog uw winst met onze klantentellers


Conversie

Wat is de verhouding tussen de verkoop en het aantal bezoekers?

Rendement

Waarom draait winkel A en C met minder bezoekers beter dan winkel B?

Personeelsbezetting

Staat er wel voldoende personeel in de winkel of is de bezetting te hoog?

Impact

Hoeveel meer bezoekers komen er na een marketingactie?


Klantentellers met draadloze techniek
 

Door de draadloze techniek en de modulaire opbouw kunnen onze klantentellers makkelijk en snel zonder bedrading worden geplaatst.

Hoge accuratie
 

Onze klantentellers zijn zeer accuraat met een nauwkeurigheid oplopend tot 98%.

Koppeling aan uw kassasoftware
 

Onze klantentellers kunnen worden gekoppeld aan uw kassasoftware om direct de conversie te berekenen. Vele kassasystemen en ERP systemen zijn door ons al gekoppeld.

Centrale dataverwerking voor winkelketens
 

Onze netwerkklantentellers kunnen ook gekoppeld worden aan het internet om de tellingen van meerdere locaties te centraliseren. In een centrale database worden zo alle tellingen bijgehouden en overzichtelijk weergegeven op uur, dag, week, maand en jaarbasis.

Geen licentiekosten op de software
 

Onze klantentellers worden standaard geleverd met uitgebreide managementsoftware om centraal per locatie de tellingen overzichtelijk te kunnen volgen op uur, dag, week, maand en jaar. Hiervoor worden geen licentiekosten gerekend, dat bespaart u jaarlijks terugkerende kosten.


Losse horizontale klantentellers

Betaalbare klantentellers die u zelf zonder draden aan de posten van de ingang kan plaatsen. Zowel inkomende als uitgaande klanten/bezoekers worden apart geteld. De teller werkt 1 jaar op standaard AA batterijen en kan eenvoudig door de meegeleverde magneetsleutel worden gereset zodat de teller weer op nul staat voor de volgende dag. Eenvoudig te plaatsen en en makkelijk uit te lezen. meer …

Klantentellers met display
Klantentellers met display
People-Counter-met-display

Losse horizontale Micro klantentellers

Zeer kleine klantenteller die vooral niet opvalt, is zelf zonder draden aan de posten van de ingang te plaatsen. De teller werkt 1 jaar op 2 knoopbatterijen en kan eenvoudig door de meegeleverde magneetsleutel worden gereset zodat de teller weer op nul staat voor de volgende dag.

Micro klantenteller

Losse horizontale klantentellers met USB poort

De USB versie is geschikt voor winkels met één of meerdere filialen. Alle tellingen worden in het geheugen opgeslagen en voorzien van tijd- en datumnotatie. Met behulp van een USB stick leest u het geheugen van de klantenteller(s) eenvoudig uit.  Met de meegeleverde SensorServer software kunt u de USB stick op een PC inlezen en wordt de data van de klantenteller(s) overzichtelijk gepresenteerd. Zo kunt u makkelijk inzoomen op het aantal klanten per uur/dag/week en jaar.

USB klantenteller
Sensor Server Software

Draadloze netwerk klantentellers

De Sensoren tellen de personen in beide richtingen zowel in- als uitgaand apart en geven de tellingen draadloos door aan de SNG (Sensor Network Gateway). De SNG voorziet de tellingen per minuut van tijd en datum en geeft deze data door aan een PC waar de SensorServer software op geïnstalleerd is. Dit kan in het local Area Network zijn of op iedere locatie op het World Wide Web. De tellingen worden zo verzameld over 1 tot meer dan 1000 vestigingen, bijvoorbeeld op het hoofdkantoor van een winkelketen. De installaties zijn zeer snel zonder schade aan het interieur aan te brengen.

Draadloze sensoren
SNG wordt gekoppeld aan het netwerk

Draadloos tellen in de Cloud

De horizontale klantentellers worden draadloos gekoppeld met de Sensor Network Gateway voorzien van 3G communicatie. Alle tellerstanden worden realtime doorgestuurd naar onze Cloud Service dienst. De klant kan vanaf iedere locatie zijn data bekijken zonder software installatie en zonder gebruik te maken van zijn eigen netwerk, u betaalt slecht een fee per maand. Ideaal voor retail organisaties, bibliotheken, bedrijven met showrooms, openbare instellingen enz.


Draadloos tellen met 3D camera in de Cloud

Deze intelligente 3D netwerkcamera wordt boven een ingang van bijvoorbeeld een winkel geplaatst en telt de in- en uitkomende bezoekers. Door de 3D techniek is het mogelijk om diepte te meten, zo kunnen bijvoorbeeld kinderen tot een bepaalde lengte worden uitgesloten in de telling. Tevens is het mogelijk in de rapportage de gemiddelde bezoekduur, terugkerende bezoekers, cross shopping, traffic langs de winkel op te nemen. Deze teller is ideaal voor winkel(ketens), winkelcentra, musea, bibliotheken, enz. De gebruiker krijgt een portal in de cloud waar alle gegevens gepresenteerd worden.


Verticale Camera Klantenteller 

Deze intelligente netwerkcamera wordt boven een ingang van bijvoorbeeld een winkel geplaatst en telt de in- en uitkomende bezoekers. Zowel op afstand als lokaal kan men in één opslag op de PC zien hoeveel mensen er in de winkel zijn. Ook kunnen dag/week/maand/jaar overzichten in Excel bestand worden geëxporteerd.
video

Verticale camera aan plafond
Intelligentie Klantenteller voor camera

Klantentellers geïntegreerd in de Checkpoint Systems Evolve detectiepoortjes

Evolve VisiePlus klantentellers zijn geïntegreerd met de Checkpoint Evolve detectiepoortjes. U hoeft ze niet dagelijks te resetten en uit te lezen want de tellers worden gekoppeld aan uw netwerk en geven continu de bezoekersaantallen per dag/uur door aan een server. Zeer handig voor bedrijven met meerdere winkels zo krijgt u direct een beeld van de conversieratio per winkel.

Visiplus in Evolve P20
winkelbeveiliging
In beeld