Introductie privacy beleid

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons en wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u zaken met ons doet en onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Wilt u meer weten over privacy rechten in het algemeen, ga dan naar de website van AVG (Autoriteit Persoonsgegevens) AVG is verantwoordelijk voor de handhaving van deze regels in Nederland .

Uw persoonsgegevens bij gebruik van onze website

Als u onze website bezoekt zonder gebruik te maken van een contactformulier of een account aanmaakt, laat u geen gegevens bij ons achter. Pas zodra u gebruik maakt van het contactformulier, of uw gegevens invult in het shoppingsysteem worden uw gegevens opgeslagen.

Wat doen wij met uw gegevens

Betalingsgegevens als facturen voor aankoop van een product of dienst zijn wij verplicht van de belastingdienst om 7 jaar te bewaren. u kunt de gegevens bij ons opvragen, en we zullen deze gegevens met u delen, maar wij mogen ze wettelijk binnen 7 jaar niet verwijderen. Na het verstrijken van deze periode van 7 jaar, behouden wij uw gegevens in onze systemen om u direct van dienst te kunnen zijn bij serviceaanvragen. U kunt deze gegevens echter laten verwijderen, zie onderdeel: Aanpassen gegevens / uitschrijven communicatie.

De volgende gegevens worden door ons bewaard indien u een aankoop van product of dienst bij ons heeft gedaan:

· bedrijfsnaam;
· naam contactpersoon;
· adres, postcode en woonplaats;
· telefoonnummer(s);
· faxnummer(s);
· email-adres;
· BTW-nummer;
· Kvk-nummer;
· website;
· gebruikte bankrekening(en);

Persoonsgegevens en IP adressen verkregen uit de communicatie via ons contactformulier, bewaren we in principe alleen zolang het nodig is om onze dienstverlening uit te voeren.

Aanpassen gegevens / uitschrijven communicatie

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Zo vindt u onderaan iedere mailing de mogelijkheid om uw inschrijving nieuwsbrief gegevens aan te passen of om u af te melden.

Onze website maakt alleen gebruik van “functionele cookies”

We maken uitsluitend gebruik van functionele cookies (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst). Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw producten in de winkelwagen blijven liggen en dat uw online bankomgeving het doet.
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Hou er svp rekening mee dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Veiligheid

KWBS draagt zorg voor een passende beveiliging van bestanden waarin persoons- en verkeersgegevens worden opgeslagen. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van MijnDomein, Checkpoint Systems Benelux B.V. en SAP.
Met iedere partij zijn duidelijke afspraken gemaakt in de vorm van een verwerkers overeenkomst overeenkomstig de AVG (GDPR) richtlijnen. Alle informatie die verstuurd wordt via de websites van KWBS en of via de Servers van de partner is versleuteld met een HTTPS / SSL certificaat. Verder heeft KWBS adequate maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

Gegevens voor derden

Wij zullen uw gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij daartoe aanleiding is en het ook in uw eigen – gekozen – belang zal zijn. In dat geval zullen wij dat expliciet vermelden. U heeft de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien en bij eventuele onjuistheden te laten corrigeren, en indien niet in strijd met andere wetten uw gegevens helemaal laten verwijderen van onze servers.
Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Denk bijvoorbeeld aan Facebook, die zijn eigen privacy beleid hanteert en wiens privacy beleid je moet accepteren om gebruik te kunnen maken van het platform.

Vragen en verzoeken

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Indien u hierover opmerkingen of klachten hebt, dan kunt u deze e-mailen naar: info@kwbs.nl.