Winkelbeveiliging

KWBS is specialist in winkelbeveiliging, artikelbeveiliging en klantentellers. Wij kunnen uw winkel zo goed als ongevoelig maken voor winkeldiefstal. Wij leveren en waar nodig installeren de volgende winkelbeveiliging producten:

·         Alarmpoortjes

·         Metaaldetectie (Tegen geprepareerde diefstal tassen)

·         Beveiliginglabels & Hard Tags

·         Alpha High Theft Artikelbeveiliging

·         Camerabeveiliging

Diverse Branches

Onze winkelbeveiligingsproducten worden gebruikt in bijna alle branches. U komt ons onder andere tegen bij:

  • Apotheken
  • Boekenwinkels
  • Bouwmarkten
  • Cosmetica winkels
  • Drogisterijen
  • Elektronica winkels
  • Modewinkels
  • Optiek winkels
  • Souvenir winkels

Bescherming tegen diefstal door middel van alarmpoortjes

Alarmpoortjes als winkelbeveiliging. Bij bijna iedere winkel die aan winkelbeveiliging doet ziet u ze staan, de anti diefstal poortjes. Wij van KWBS zijn officieel partner van Checkpoint Systems, de marktleider op het gebied van alarmpoortjes. Als u uw winkelbeveiliging serieus neemt, dan kiest u ook voor professionele kwaliteitsproducten. Onze alarmpoortjes werken onder alle omstandigheden 100%, vanwege de hoge kwaliteit van het product, maar ook vanwege de juiste plaatsing door ons.

Vele modellen alarmpoortjes

Ook beveiligd tegen de sluwe crimineel.

U heeft ze wellicht wel eens in de winkel gehad, of u heeft er vast wel van gehoord: criminelen met geprepareerde rooftassen of -kleding. Zij maken gebruik van het feit dat veel alarmpoortjes niet werken zodra de beveiligde artikelen zich in een afgesloten metalen ruimte bevinden. Hiervoor maken zij speciale kleding en rooftassen. Om uw winkelbeveiliging compleet te maken, leveren wij ook hiervoor speciale oplossingen.

Geprepareerde tassen

Uw winkel beveiligen door middel van een camerasysteem met super duidelijke beelden.

Wellicht de grootste afschrikking voor winkeldieven: een goed werkend camerasysteem. Veel winkels beschikken inmiddels al over een camerasysteem, maar het grootste deel ervan heeft een slechte beeldkwaliteit, waardoor er achteraf niemand op te herkennen is. Als u uw winkelbeveiliging en camerasysteem door KWBS laat plaatsen, dan bent u gegarandeerd van een superscherp en heldere beeldkwaliteit. U kijkt wellicht wel eens naar programma’s als Opsporing Verzocht en heeft zich dan ook verbaasd over de slechte camerabeelden waar de politie het mee moet doen. Zelfs grote organisatie’s gebruiken soms nog verouderde en ronduit slechte camerasystemen. Niet bij KWBS, wij beveiligen uw winkel alleen met goede kwaliteitsproducten. Tevens maken wij een gedegen plan waardoor op iedere plaats de juiste camera’s worden geplaatst

IP HD Camera’s

Voorkom diefstal in pashokjes met de nieuwe ApparelGuard

Vaak komt het voor dat de beveiligingslabels in de pashokjes worden verwijderd van de kledingstukken door middel van een sterke magneet die de dief naar binnen heeft gesmokkeld. Met onze nieuwste magneetdetectiesysteem de ApparelGuard kunnen wij pashokjes voorzien van een alarmsysteem. Zodra iemand met een magneet in een pashokje aan de slag gaat zal het winkelpersoneel worden gealarmeerd via een pager (klein ontvangertje aan de broeksriem dat gaat trillen). Het display op de pager geeft aan welk pashokje verdacht is, zo is het personeel direct gewaarschuwd.

Voorkom diefstal in pashokjes

Boxed
Wide

Main Background

Color Scheme